16th European Gliding Championships.

16th European Gliding Championships. Kaunas Lithuania. 31.7.-14.8.2011. Finnish team.

perjantai 5. elokuuta 2011

Huomenta. Puolipilvinen kylmä aamu.

Kyllä tästä kirkastuu. Tänään on vielä "vanhan ajan" purjelentokeliä. Sitten pitäisi alkaa kääntyä epävakaiseksi. Korostus sanalla pitäisi. Koko ensi viikko. Purjelentokielellä tämä tarkoittaa aluetehtäviä. Ne ovat aika arvaamattomia. En olisi ikinä uskonut, että toivon aluetehtäviä. Neutraalina pitäisi pysyä. Mutta sallittakoon sentään, että edes pikkuisen. Takinkääntämistä, takinkääntämistä. Gridi siis tänää klo 8-10.30. Pitkä tehtävä tiedossa. Tänään vielä perinteistä nopeustehtävää lykkää. Uskoisin.

Nimimerkki Hene toivoi pulinajaksolla päivän kysymyksiä (Niitä laadittiin Lussessä kolme vuotta sitten). Katsotaan mitä "inspiroivaa" sattuu silmiin. Hene saanee päivän kulumaan pähkimällä, mikä tämä on. Kahva toki, mutta mikä kahva?


On myös kysytty, miten tänne sivustoille pääsee komentoimaan. Enpä ole sitäkään pohtinut. Taitaa olla niin, että pitää luoda itselleen google tili.  Tämähän on googlen ilmaisblogi. Saadaan jäämään talteen purjelennon historiankirjoitukseen ja tuntuu pelittävän. 

3 kommenttia:

  1. Tuossahan on alla "valitse profiili" ja siellä Google tili ym mihin kirjautumalla pääsee kommentoimaan.

    Hannu

    VastaaPoista
  2. Niin, kommentoimisesta, IE9:llä en jostain syystä saa googletililläni kommentoitua. Firefoxilla sen sijaan toimii tällä kertaa

    VastaaPoista