16th European Gliding Championships.

16th European Gliding Championships. Kaunas Lithuania. 31.7.-14.8.2011. Finnish team.

keskiviikko 10. elokuuta 2011

Myytit rapisevat. Suomaispäivä jälleen.

Nyt voi onnitella Markkua ja Marttia hienosta päiväsusorituksesta. Laitetaan sen kunniaksi kuva kukasta joukkueen leirin vierestä ja toki myös lukijoiden silmän iloksi.

Kakkosijat. Heikossa säässä aluetehtävällä. Näitä molempia on pidetty meidän heikkoina lenkkeinä. Nopeustehtäviä kovissa säissä vahvana  puolena. Onkohan se enään niin. Nitra, sitten näiden kilpailujen kulku. Toki tunnustettava, ettei tänään kovin kummoista taktikointia voinut tehdä. Reitille heti, kun pääsi ja kotiin niin nopeasti kuin vain pääsee. Tänään siis ratkaisi, ei taktiikka vaan selkeä lentotaito. Toki voihan se olla taktiikkaa tuokin, eli tajuta päivän luonne ennen lähtöä. Eikä jäädä kuikuilemaan.

Lähdetään huomiseen taas nollista. Tarkoituksella laskea pisteet lauantai-iltana yhteen. Siihen saakka niitä pyritään keräämään. Teemalla, joka Harrilla ja Visa-Matilla pelasi Nitrassa. eli ei töpeksitä vielä tänäänkään.. tai jotain sinneppäin.

Kuva mytelistä joka vyöryi kentän ylle ja reitille 20 min ennen Markun maaliintuloa.

Sitten teemaan: Päivän kysymys. Taisi olla liian vaikea. Oikea vastaus 3m (+/- 5cm). Uskokaa  tai älkää. Älkää kuitenkaan kokeilko, vaikka hupaisan näköistä kylläkin. Suihkukaivot yhtä aikaa molemmista siivistä... 
Täytyy laittaa huomenna jotain helpompaa.
1 kommentti: